top of page

Dopper waterfles; voldoende drinken is belangrijk!

Water drinken; het is iets wat iedere dag moet gebeuren. Ons lichaam heeft namelijk voldoende water nodig om te functioneren. Daarom is het van groot belang dat u iedere dag voldoende water drinkt en dat u kiest voor gezond drinkwater. In Nederland hebben wij geluk, want ons drinkwater – en dan hebben we het over het water dat uit de kraan komt – is ontzettend schoon en schoner dan het verpakte water dat u in de winkels vindt! Veel mensen weten dat niet en denken dat ze er verstandig aan doen om waterflessen voorverpakt in de winkel te kopen. Dat is echter helemaal niet de juiste keuze. Kies voor een Dopper waterfles en vul deze dagelijks bij met water uit de kraan. Kiezen voor de Dopper waterfles is de juiste keuze om tal van redenen. De eerste reden dat kiezen voor een Dopper waterfles de juiste keuze is hebben wij al even ter sprake gebracht. Het is belangrijk dat u een waterfles heeft die u bij kunt vullen. De Dopper waterfles is zo’n fles. U kunt deze fles makkelijk vullen met water uit de kraan. De fles heeft ook een glaasje. Dus als u graag uit het glas wilt drinken, dan kan dat ook! Het kiezen van een Dopper waterfles op onze website heeft nog een ander voordeel, want wij schenken tien procent van onze opbrengsten van de Dopper waterfles aan het goede doel. Wij vinden het heel erg belangrijk om dit bedrag aan het goede doel te schenken omdat het niet overal op de wereld vanzelfsprekend is dat er schoon drinkwater is. Er zijn nog altijd plekken op de wereld waar mensen sterven van de uitdroging en daarom steunen wij doelen die zich hiervoor hard maken. Kies voor de Dopper waterfles:

  • De waterfles bestellen betekent tegelijkertijd het goed doel steunen

  • Wij bieden een ruim assortiment aan waterflessen

  • Onze producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

  • U kunt uw waterfles in verschillende kleuren en materialen bestellen

  • Onze waterflessen zijn mooi van vorm en opgebouwd uit duurzaam materiaal

Dopper waterfles bestellen online

Bestel de Dopper waterfles direct online en begin met het drinken van voldoende water. Wat niet veel mensen weten is dat tachtig procent van de mensen niet voldoende water drinken. Veel mensen zijn dus uitgedroogd zonder het in de gaten te hebben. Deze uitdroging van het lichaam kan voorkomen worden als u gewoon voldoende water drinkt. De Dopper waterfles kunt u makkelijk bijvullen op ieder moment. Gaat u naar u werk of naar school? Iedere keer dat u naar het toilet gaat heeft u de mogelijkheid om de Dopper waterfles bij te vullen. Dat is super makkelijk en handig. De waterfles kan overal mee naartoe worden genomen. U kunt ook bijhouden hoeveel water u heeft gedronken door aan het einde van de dag te bekijken hoe vaak u de Dopper waterfles opnieuw met water heeft gevuld. Voor mensen die nooit eerder gebruik maakten van een waterfles, is het vaak een hele openbaring. Het drinken van voldoende water kan er namelijk voor zorgen dat u zich veel beter voelt! Dat komt omdat water drinken u energie heeft die u nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Water drinken doet u iedere dag voldoende. Gaat u niet vaak naar de wc, dan moet u meer water drinken. Heeft u vaak last van moeheid of hoofdpijn? Dan moet u meer water drinken! Er zijn allerlei klachten die u kunt ervaren wanneer u niet voldoende water drinkt en deze klachten kunt u heel erg eenvoudig verhelpen door simpelweg te kiezen voor de Dopper waterfles. U kunt de Dopper waterfles heel makkelijk online bestellen. Onze flessen zijn allemaal gemaakt van duurzaam materiaal zonder kunststof. Wij hechten namelijk veel waarde aan de duurzaamheid van onze producten en willen zowel onze koper als andere producenten hierop attent maken. Een bewuste wereld begint bij uzelf!

Arme landen helpen

In arme landen in Afrika zijn er plaatsen waar mensen nog altijd sterven van de honger en de dorst. Het is voor ons Westerlingen maar moeilijk voor te stellen dat er landen zijn waar een dergelijke armoede aan de orde van de dag is. Omdat we worden bedolven onder onze eigen realiteit van alledag, is het stilstaan bij andere mensen en andere situaties iets waar u vaak actief naar op zoek moet gaan. Vaak worden ons pas weer even bewust van de misère in andere landen wanneer het nieuws in de huiskamer ons vertelt dat er een ramp is gebeurd. Uzelf en elkaar bewust maken van de verantwoordelijkheid die we allemaal dragen voor elkaar is dan ook belangrijk en daar staan wij voor en gaan wij voor door u er op attent te maken dat wij geluksvogels zijn en dat het investeren in een Dopper waterfles al een stap is naar een betere wereld. U hoeft geen bergen te beklimmen om een goed doel te steunen. U hoeft niet naar de derde wereld af te reizen. U kunt gewoon een bestelling plaatsen op onze website en dan wordt het goede doel gesteund door u! Bestel snel uw waterfles online op onze website en begin meteen met het drinken van voldoende water uit een van de mooie Dopperflessen waar u uit kunt kiezen. Wij leveren de flessen altijd super snel! Daar kunt u uiteraard van op aan! Vele duizenden klanten gingen u voor en kozen voor de Dopper waterfles!


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • SoundCloud Long Shadow
bottom of page