top of page

Dopper waterfles kopen


Wij mensen bestaan voor het grootste deel uit water. Tachtig procent van de mensen drinkt dagelijks niet voldoende water en heeft last van uitdrogingsverschijnselen zonder dit te weten. Deze verschijnselen kunnen erg uiteenlopen. Te weinig water drinken kan er voor zorgen dat u zich moe en lusteloos voelt, en het kan er ook voor zorgen dat u misselijk bent en dat u hoofdpijn heeft. Het is dan ook heel erg belangrijk dat u er op let dat u voldoende water drinkt en daarom raden wij iedereen aan om altijd een flesje water mee te dragen dat telkens weer gevuld kan worden. Het bijvullen van een flesje water zorgt er namelijk voor dat u de hele dag voldoende drinkt. De Dopper waterfles is een mooie fles die u bij ons kunt bestellen op ieder moment. De Dopper waterfles is niet zomaar de eerste de beste waterfles, want het is namelijk een duurzame waterfles! In het bovenste gedeelte van de Dopper waterfles zit een glas ver verwerkt. Daarom heeft u met deze waterfles altijd de keuze om uit een glas of uit de fles te drinken. Het drinken van voldoende water zorgt ervoor dat uw lichaam beter werkt. Hoe weet u nu of u te weinig drinkt? Er is een hele goede methode om te weten dat u te weinig drinkt en dat is de frequentie waarmee u naar het toilet moet. Wanneer u uren aaneen niet hoeft te plassen kunt u er donder op zeggen dat u niet voldoende heeft gedronken. Draag de Dopper waterfles daarom altijd mee en vul deze met water uit de kraan. De voordelen van het gebruiken van de Dopper waterfles zijn groot.

  • Het Nederlandse kraanwater behoort tot het schoonste water van de wereld

  • Het is veel goedkoper om water uit de kraan te drinken dan uit de fles.

  • Water uit plastic flessen bevat meer afvalstoffen en is minder gezond.

  • De regels voor het controleren van drinkwater zijn vele malen strenger.

  • Een waterfles stelt u in staat bij te houden hoe veel u drinkt.

Dopper waterfles van de beste kwaliteit

De Dopper waterfles is van de beste kwaliteit en is opgebouwd uit het materiaal dat wordt omschreven als BPA. Dit materiaal is honderd procent duurzaam en vrij van kunststof. Het aanschaffen van de Dopper waterfles bij ons is een goede keuze om verschillende redenen. Wij vinden namelijk dat drinkwater een recht is dat mensen hebben en aangezien er in sommige landen nog niet voldoende schoon drinkwater beschikbaar is, hebben wij als webwinkel besloten om tien procent van wat wij verdienen aan Simavi te doneren. Deze stichting zorgt er voor dat mensen in landen waar geen schoon drinkwater ter beschikking is, toch watervoorzieningen krijgen. Zonder water kunnen we niet leven. Het aanschaffen van een Dopper waterfles betekent dus ook dat u het goede doel steunt! U kunt de Dopper waterfles bestellen in verschillende kleuren. Maar net wat u een leuke kleur vindt! Veel mensen denken dat het drinken van water uit plastic flessen beter is dan drinkwater dat uit de kraan afkomstig is, maar dit is een groot misverstand dat wij graag uit de weg ruimen. In Nederland wordt ons drinkwater namelijk zeer streng gecontroleerd. Water dat uit onze kranen komt is dan ook schoner dan water dat uit de fles komt. Daarom is het vullen van een fles met drinkwater uit de kraan ook beter voor u gezondheid. En aangezien we ook allemaal graag aan het milieu denken; denk ook eens aan al dat plastic van dat verpakte water! Dat plastic moet worden verwerkt en zorgt ervoor dat er ongelofelijk veel CO2 uitstoot ontstaat waar we onze moeder natuur weer mee opzadelen. Allemaal helemaal niet nodig als u gewoon kiest voor het vullen van de Dopper waterfles of een van onze andere flessen die u makkelijk kunt vullen en die allemaal een leuk ontwerp hebben. Neem uw Dopper waterfles overal mee naartoe en houdt eens bij of u genoeg drinkt.

Dopperflessen voor iedereen

Iedereen is op onze website welkom om de Dopper waterfles te bestellen en wij zijn er trots op dat zo ontzettend veel mensen u al voorgingen. Als we zo eens naar de voordelen kijken van het drinken van water uit een Dopper waterfles, dan valt er ook eigenlijk geen spelt tussen te krijgen waarom u niet gewoon zou kiezen voor het drinken van water uit de Dopper waterfles in plaats van het drinken van water uit een voorverpakte fles. Naast de gewone Dopper fles die bij ons zeer populair is, hebben wij ook de stalen Dopper fles die u kunt vullen met vloeistof. Deze fles is opgebouwd uit roestvrij staal. Het is een hele mooie en stevige fles. Het is dus een erg leuk idee om deze fles te gebruiken voor als u naar uw werk gaat omdat hij zeer stevig is en zonder problemen in de tas kan worden meegedragen. Deze fles is ook erg geliefd. Wij vinden het belangrijk om er voor te zorgen dat iedereen een waterfles vindt die bij hem of haar past. Een fles die altijd wordt meegedragen. Bekijk ons assortiment aan kwalitatieve waterflessen en maak uw keuze! Mocht u op zoek zijn naar een speciaal product, dan kunt u altijd even contact opnemen met ons. Op die manier weet u zeker dat u de juiste fles kiest! Ons assortiment biedt altijd wel een perfecte waterfles voor u! Dat weten wij heel erg zeker!


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • SoundCloud Long Shadow
bottom of page